Форс

  во

  Повлекувањето од Договорот за нуклеарни оружја со среден дострел (ИНФ) ќе ги однесе САД чекор понапред, но многу чекори наназад во меѓународната безбедност ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Француската Влада ги повика новинарите и фоторепортерите да го пријават полициското насилство по бројните сведоштва и насилничките судири со полицијата по ...
  сите 182 | | | веќе видена

  Француската Влада ги повика новинарите и фоторепортерите да го пријават полициското насилство по бројните сведоштва и насилничките судири со полицијата по ...
  сите 190 | | | веќе видена

  Француската Влада ги повика новинарите и фоторепортерите да го пријават полициското насилство по бројните сведоштва и насилничките судири со полицијата по ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Француската Влада ги повика новинарите и фоторепортерите да го пријават полициското насилство по бројните сведоштва и насилничките судири со полицијата по ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Француската Влада ги повика новинарите и фоторепортерите да го пријават полициското насилство по бројните сведоштва и насилничките судири со полицијата по ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Француската Влада ги повика новинарите и фоторепортерите да го пријават полициското насилство по бројните сведоштва и насилничките судири со полицијата по ...
  сите 29 | | | веќе видена