Форс

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп распоредува тенкови, бомбардери и друга воена машинерија за прославата на Денот на независноста – 4 јули. Парадата ќе ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Станува збор за тенкови „М1 Абрамс“ и „Бредли, а два тенка „Абрамс“ и уште четири воени возила пристигнуваат со товарен воз во Вашингтон и моментално се под ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп распоредува тенкови, бомбардери и друга воена машинерија за прославата на Денот на независноста – 4 јули. Парадата ќе ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп распоредува тенкови, бомбардери и друга воена машинерија за прославата на Денот на независноста – 4 јули. Парадата ќе ...
  сите 44 | | | веќе видена

  По повод утрешниот Ден на независноста на САД, 4 јули, американскиот претседател Доналд Трамп најави дека во центарот на Вашингтон ќе бидат претставени борбени ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најавил дека во рамки на прославата по повод Денот на независноста 4 јули во Вашингтон ќе бидат покажани борбени ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најави дека за време на прославата на Денот на независноста на 4 јули во Вашингтон ќе бидат прикажани борбени тенкови. ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп најави дека за време на прославата на Денот на независноста на 4 јули во Вашингтон ќе бидат прикажани борбени тенкови. ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Пред цели две декади, на 24 март 1999 година, во непосредното соседство на Македонија, зад нејзината северна граница, започна една од позначајните ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Екипата на американската телевизија „Еј-би-си“ добија екслузивно право да снимаат во внатрешноста на „тврдината на небо“, авионот на претседателот на САД.
  сите 6 | | | веќе видена

  Традиционалните Првомајските демонстрации во Франција, посебно во Париз, започнаа со насилство, јави дописникот на МИА. Околу Монтпарнас во Париз појдовната ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Традиционалните Првомајските демонстрации во Франција, посебно во Париз, започнаа со насилство, јави дописникот на МИА. Околу Монтпарнас во Париз појдовната ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Традиционалните Првомајските демонстрации во Франција, посебно во Париз, започнаа со насилство, јави дописникот на МИА. Околу Монтпарнас во Париз појдовната ...
  сите 26 | | | веќе видена