Ford

  во

  „Во прашање е иднината на човештвото“.Познатите личности често ги користат своите платформи за да ја шират свеста за важни прашања. Но додека на многумина од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Произведувачите на автомобили кои продаваат големи и моќни камионети би можеле оваа видео снимка да ја искористат како промотивен материјал за нивните возила. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во пристуство на голем број познати личности од јавниот живот, соработници и пријатели на „Диоптра“ , медиуми, дизајнери, уметници и г ости од странство , на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За одбележување е коректноста на веб порталот Либертас. Им благодариме за тоа. Се надеваме дека соработката ќе се продлабочува и ќе добие нови содржини во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Собранискиот претседател Талат Џафери ќе го подновува возниот парк со нови возила. 3,5 милиони денари или 60 илјади евра е сумата која Собранието ја издвојува ...
  сите 15 | | | веќе видена

  За Lada најважно е да е привлечна, но да остане достапна Претседателот на AutoBest жирито Илија Селиктар, заедно со Петр Менших од најголемото и најавторитетно ...
  сите 6 | | | веќе видена