Форбс

    во

    Аријана и Бојан Коскарови од Македонија се најдоа на новата листа на „Форбс“ за Европа, во категоријата „30 најуспешни социјални претприемачи под 30 години“ за ...
    сите 22 | | | веќе видена

    Аријана Коскарова и Бојан Коскаров со нивниот модел на иновативно неформално образование – Creative Hub зе најдоа на листата „30 под 30” за 2019 година на ...
    сите 22 | | | веќе видена