Фондацијата

  во

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, во Аман беше примен со највисоки државни и воени почести од Кралот на Хашемитското Кралство Јордан, ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Ова беше истакнато на денешната завршна конференција за вмрежување на тема: „Женското претприемништво и предизвиците за интеграција во ЕУ" во Скопје, а која се ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Царовска: Работиме на социјалната инклузија на децата и лицата со попреченост Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во Македонија се уште не може да се обезбеди целосна инклузија на децата и лицата со попреченост во образованието и општеството. Пречките со кои се соочуваат ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Елеганцијата, стилот и софистицираноста имаат едно друго име, и тоа гласи Шејха Моза бинт Насер. Таа е од трите сопруги на катарскиот емир и ја заслужува ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Конференција за вмрежување на тема: „Женското претприемништво и предизвиците за интеграција во ЕУ“ ќе се одржи денеска во Скопје на која се најавени над 200 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Конференција за вмрежување на тема: „Женското претприемништво и предизвиците за интеграција во ЕУ“ ќе се одржи денеска во Скопје на која се најавени над 200 ...
  сите 19 | | | веќе видена