ФМ

  во

  Заменик-министерката за одбрана на Грција, Марија Коља-Царуха, изјави дека претставниците на нејзината партија „Независни Грци“ ќе ја напуштат владата доколку ...
  сите 323 | | | веќе видена

  Во пресрет на последното гласање за уставните измени во македонското Собрание и приближувањето на моментот кога топката ќе се префрли на грчки терен, се ...
  сите 485 | | | веќе видена

  Третата и последна фаза од имплементацијата на Преспанскиот договор започнува следната недела на 9 јануари кога е закажана собраниската седница за усвојување ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Заменик-министерката за одбрана на Грција, Марија Коља-Царуха, изјави дека претставниците на нејзината партија „Независни Грци“ ќе ја напуштат владата доколку ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Заменик министерката за одбрана на Грција, Марија Коља-Царуха, изјави дека претставниците на нејзината партија „Независни Грци“ ќе ја напуштат владата доколку ...
  | | веќе видена

  Заменик-министерката за одбрана на Грција, Марија Коља-Царуха, изјави дека претставниците на нејзината партија „Независни Грци“ ќе ја напуштат владата доколку ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Заменик-министерката за одбрана на Грција, Марија Коља-Царуха, изјави дека претставниците на нејзината партија „Независни Грци“ ќе ја напуштат владата доколку ...
  сите 179 | | | веќе видена

   Генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столентберг на Скопје и Атина им порача домашната задача да ја завршат до 15-ти февруари. Македонија е во последна ...
  сите 164 | | | веќе видена

  Кога и доколку дојде договорот, ние ќе си заминеме од министерствата, рече заменик министерката за одбрана на Грција, Мариа Коља-Царуха од редовите на ...
  сите 164 | | | веќе видена

  Кога и доколку дојде договорот, ние ќе си заминеме од министерствата, рече заменик министерката за одбрана на Грција, Мариа Коља-Царуха од редовите на ...
  сите 166 | | | веќе видена