ФК

  во

  Досега ги бранеше боите на словенечкиот клуб Домжале, а еве сега се враќа во тетовскиот клуб со големи амбиции потпишувајќи договор на три години. Еве што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Директорот на Агенцијата за одземен имот Фатон Асани, кој доаѓа од СДСМ на службеното возило БМВ Х6 со регистарски ознаки СК5262АН монтирал полициски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Директорот на Агенцијата за одземен имот Фатон Асани, кој доаѓа од СДСМ на службеното возило БМВ Х6 со регистарски ознаки СК5262АН монтирал полициски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Играчот со број 5 е столбот на кој се потпира македонскот достоинство, она малку што остана. Бестрашниот воин околу кого се сплотува цела една нација, онаа ...
  сите 2 | | | веќе видена