Филозофскиот

  во

  Иако стапката на невработеност е историски најниска досега и изнесува 21,1 проценти, според последниот извештај на Светката банка за напредокот на земјата, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Многу сме среќни сите и многу ни е убаво што можеме да работиме како сите други луѓе, ни рече Ѓорѓи Сурловски-Џоле додека ја бришеше масата и го следеше ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Црквата е изградена кон крајот на 11 и во текот на 12 век, и имала исклучително значајна улога во градот. Таа подоцна, пред доаѓањето на османлиите, била ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во култниот филм „ Кој тоа таму пее “ Мишко возеше со врзани очи, пред вчудовидените и преплашени патници, а татко му постојано настојуваше да вози и во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Улогата на науката е многу важна за развојот на општеството и за секојдневниот живот на луѓето. Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Улогата на науката е многу важна за развојот на општеството и за секојдневниот живот на луѓето. Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир и развој, сакаме да го потенцираме и придонесот на науката на сите полиња без кои не би можело ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Улогата на науката е многу важна за развојот на општеството и за секојдневниот живот на луѓето. Со одбележувањето на 10 ноември, Светски ден на науката за мир ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На Универзитетот за Криминалистика, криминологија и сигурносни студии во Сараево денеска се одржа панел-дискусија на тема „Управување со ризиците во урбаните ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Скопје повторно се отвори еден стар локал под ново име – Umbrella, а интересно е тоа што реши да вработи лица со попреченост. -Склопивме тим од десетина ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Денеска на Универзитетот за криминалистика, криминологија и сигурносни студии во Сараево се одржа панел дискусија на тема „Управување со ризиците во урбаните ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска на Универзитетот за криминалистика, криминологија и сигурносни студии во Сараево се одржа панел дискусија на тема „Управување со ризиците во урбаните ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денеска, на Универзитетот за криминалистика, криминологија и сигурносни студии во Сараево се одржа панел-дискусија на тема „Управување со ризиците во урбаните ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од синоќа почна со работа новиот бар „Umbrella“ во Градскиот трговски центар во Скопје каде вработените се лица со одредена попреченост. Ова е еден од ретките ...
  сите 23 | | | веќе видена