Филолошкиот

  во

  Издавачката куќа „Или-или“ вечер од 20 часот во „Менада“ ќе го промовира „Утеха на голите“- третиот роман на Давор Стојановски, чиј претходен роман „Собирачи ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Издавачката куќа „Или-или“ вечер од 20 часот во „Менада“ ќе го промовира „Утеха на голите“- третиот роман на Давор Стојановски, чиј претходен роман „Собирачи ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Издавачката куќа „Или-или“ вечер од 20 часот во „Менада“ ќе го промовира „Утеха на голите“- третиот роман на Давор Стојановски, чиј претходен роман „Собирачи ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На денешен ден - 19 март 19 март 2019 1519.- Роден е францускиот крал Анри Втори, татко на трите крала - Франсое Втори, Шарл Деветти и Анри Трети. Во текот на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На денешен ден - 18 март 18 март 2019 1584.- Вo Санкт Петербург умрел Иван Четврти Василевич - Грозни, руски цар, приврзаник на автократизмот. Концентрирајќи ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија“ на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели Медал за заслуги за Македонија на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Како што соопштија од неговиот кабинет, пензионираниот професор по Дијалектологија на македонскиот јазик на Филолошкиот факултет, Коста Пеев, е одликуван со ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија“ на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска додели Медал за заслуги за Македонија на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија“ на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска додели Медал за заслуги за Македонија на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија” на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија“ на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија“ на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели „Медал за заслуги за Македонија“ на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска додели Медал за заслуги за Македонија на истакнатите научни работници лингвисти и македонисти, Коста Пеев, Стојан Лекоски и ...
  сите 25 | | | веќе видена