Филипините

  во

  Имелда Маркос беше првата дама на Филипините во периодот од 1965 до 1986 година, а пред неколку дена била осудена за корупција. Повеќе од 30 години се бараше ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Стјуардеса од Филипините и помогна на патничка, го надои нејзиното гладно бебе кое плачеше во текот на летот и доби многу пофалби за нејзиниот чин на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Антикорупцискиот суд на Филипините наредил апсење на поранешната прва дама Имелда Маркос откако ја прогласи за виновна по седум точки од обвинението за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Антикорупцискиот суд на Филипините наредил апсење на поранешната прва дама Имелда Маркос откако ја прогласи за виновна по седум точки од обвинението за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Антикорупцискиот суд на Филипините наредил апсење на поранешната прва дама Имелда Маркос откако ја прогласи за виновна по седум точки од обвинението за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Стјуардеса од Филипините на една патничка одлучи да ѝ го подои гладното бебе кое плачеше за време на летот и добила бројни пофалби на социјалните мрежи за тоа ...
  сите 6 | | | веќе видена