ФИФА

  во

  Васфије Красниќи – Гудман, жената која прва проговоре јавно за нејзиното силување од страна на припадници на српската полиција во војната во Косово во 1999 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Васфије Красниќи – Гудман, жената која прва проговоре јавно за нејзиното силување од страна на припадници на српската полиција во војната во Косово во 1999 ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Васфије Красниќи – Гудман, жената која прва проговори јавно за нејзиното силување од страна на припадници на српската полиција во војната во Косово во 1999 ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Васфије Красниќи – Гудман, жената која прва проговоре јавно за нејзиното силување од страна на припадници на српската полиција во војната во Косово во 1999 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Васфије Красниќи – Гудман, жената која прва проговоре јавно за нејзиното силување од страна на припадници на српската полиција во војната во Косово во 1999 ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во сеќавањата на љубителите на фудбалот од 2018 година, меѓу другите работи, веројатно ќе остане фотографијата на која младиот Французин Килијан Мбапе го теши ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Носителот на „Златната топка“ и најдобар светски фудбалер во изборот на ФИФА, Лука Модриќ, е прогласен за „Спортист на Балканот“ за 2018 година во анкетата на ...
  сите 33 | | | веќе видена