Фич

  во

  Агенцијата за кредитен рејтинг „Фич“ соопшти дека би можела да го намали рејтингот „АА“ на Велика Британија поради се поголемата несигурност во врска со ...
  сите 109 | | | веќе видена

  – На потврдата на рејтингот ББ влијаеjа историјатот на кохерентна макроекономска и финансиска политика, која го поддржува долготрајниот фиксен девизен курс. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Фото: Pixabay Aгенцијата Фич (Fitch) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Македонија ББ, со позитивен изглед. На потврдата на рејтингот ББ влијаеjа ...
  сите 21 | | | веќе видена