Фершпед

  во

  ОКТА, Макпетрол, Телеком, Алкалоид и Арчелор Миттал ЦРМ се дел од 11. македонски компании кои имаат нето-приходи поголеми од една милијарда денари, односно ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Во период Јануари-Јуни 2018 година, Група Фершпед АД Скопје освари нето добивка во износ од 63.011 илјади денари.Вкупните консолидирани приходи во Група ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Во период Јануари-Јуни 2018 година, Група Фершпед АД Скопје освари нето добивка во износ од 63.011 илјади денари. Вкупните консолидирани приходи во Група ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Во моментов само половина од увозниците на електрична и електронска опрема за нејзино користење или продажба во Македонија ја плаќаат „еко-таксата“ која треба ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Возилото на бизнисменот и сопственик на „Фершпед“, Штерјо Наков, било опожарено вчера во раните утрински часови. Возилото е марка „Мерцедес Ц 220“, информира ...
  сите 118 | | | веќе видена