Фејсбук

  во

  На интернет кружи интересна порака за помош од скопјанец, кој ја бара девојката која му дала марамче за време на концертот на Здравко Чолиќ во саботата во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  По сведочењето на вешти лица од МВР, кои вршеле анализи и испитувања на предметен материјал за случајот „Монструм”, денешното рочиште за петкратното убиство ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај побарал денеска од австрискиот канцелар Себастијан Курц, како актуелен претседавач со Европската унија (ЕУ), да го стави на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  По сведочењето на вешти лица од МВР, кои вршеле анализи и испитувања на предметен материјал за случајот „Монструм”, денешното рочиште за петкратното убиство ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај побарал денеска од австрискиот канцелар Себастијан Курц, како актуелен претседавач со Европската унија (ЕУ), да го стави на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  По сведочењето на вешти лица од МВР, кои вршеле анализи и испитувања на предметен материјал за случајот „Монструм”, денешното рочиште за петкратното убиство ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај побарал од австрискиот канцелар, Себастијан Курц, прашањето за визната либерализација на Косово да биде ставено на дневниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Социјалната мрежа ја опишала како „нов начин да споделуваме сеќавања и моменти во време со забавана димензија во New Feed и VR “. Новата функција може да ја ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По сведочењето на вешти лица од МВР, кои вршеле анализи и испитувања на предметен материјал за случајот „Монструм”, денешното рочиште за петкратното убиство ...
  сите 56 | | | веќе видена

  На интернет кружи интересна порака за помош од скопјанец, кој ја бара девојката која му дала марамче за време на концертот на Здравко Чолиќ во саботата во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Фејсбук во нивниот “Community Standards“ извештај истакнуваат дека во период од април до септември годинава од нивната социјална мрежа отстраниле дури ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај побарал од австрискиот канцелар, Себастијан Курц, прашањето за визната либерализација на Косово да биде ставено на дневниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Според законот кој му е предложен на данскиот парламент, жителите на оваа земја би отишле во затвор 12 години ако не се согласуваат со ставовите на владата за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Вештаци од Секторот за дигитална форензика и компјутерски криминал денеска во Кривичниот суд сведочеа на рочиште за случајот „Монструм“ кој сега е во рацете на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  На интернет кружи интересна порака за помош од скопјанец, кој ја бара девојката која му дала марамче за време на концертот на Здравко Чолиќ во саботата во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со сослушување на вешти лица од МВР кои вршеле анализи и испитувања на предметен материјал за случајот „Монструм”, денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи ...
  сите 56 | | | веќе видена

  На базарот за ракотворби кој се одржуваше минатата недела во галеријата „Колектив“ на скопскиот плоштад, веднаш ми падна во очи една убава црнокоса жена која ...
  сите 3 | | | веќе видена