Фејсбук

  во

  По сите иницијативи и референдуми одржани во Гевгелија, Богданци, Валандово и Дојран, и слични вакви иницијативи против отворање рудници во Ново Село, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Мечка страв, мене не страв. Отидов да се потпишам на иницијативата за ненаселување бегалци во Аеродром. Отприлика вака изгледаше тоа. – Добар ден. – Добар ден. ...
  | | веќе видена | слични

  Отворената „војна“ на социјалните мрежи која ја започна претстедателот на Советот на Општина Центар со градоначалникот Жерновски, секојдневно ескалира. ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил објави дека во моментот се гради фабрика во Петровец во која ќе се вработат 180 луѓе. Тој информира дека ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил објави дека во моментот се гради фабрика во Петровец во која ќе се вработат 180 луѓе. Тој информира дека ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Новоименуваниот в.д. директор на Македонскиот народен театар, Драган Спасов – Дац, соопшти дека вратите на театарот ќе се затвораат 5 минути пред почетокот на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил објави дека во моментот се гради фабрика во Петровец во која ќе се вработат 180 луѓе. Тој информира дека ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил објави дека во моментот се гради фабрика во Петровец во која ќе се вработат 180 луѓе. Тој информира дека ...
  сите 19 | | | веќе видена

  СДСМ го потценува народот, а особено ги потценува пензионерите, обвини денеска лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски. Изјавите на СДСМ за зголемувањето на ...
  сите 223 | | | веќе видена

  Тој информира дека се изгради голема индустриска зона од 77 парцели во општината Петровец, сите се продадени. -Најново е што се гради нов логистички центар со ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски направи увид во изградбата на новата канализациона мрежа во општина Петровец. Како што тој објави на својот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Како што тој објави на својот Фејсбук профил, канализационата мрежа е во завршна фаза во должина од 700 метри, со вкупна вредност од 2 милиони и 400 илјади ...
  сите 16 | | | веќе видена