ФБИ

  во

  Најмалку 13 луѓе се убиени во нападот во кантри барот „Бордерлајн“ во Таузенд Оукс, соопштија локалните власти истакнувајќи дека меѓу загинатите е и напаѓачот. ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Неонацистичкиот Азовски баталјон од Украина учествувак во обучување и радикализација на бели суперматисти во САД, наведува ФБИ во еден неодамнешен обвинителен ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Неонацистичкиот Азовски баталјон од Украина учествувак во обучување и радикализација на бели суперматисти во САД, наведува ФБИ во еден неодамнешен обвинителен ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Неколку американски институции објавија заедничко предупредување до гласачите, кои денеска излегоа на избори, да бидат внимателни бидејќи продолжуваат обидите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Неколку американски институции објавија заедничко предупредување до гласачите, кои денеска излегоа на избори, да бидат внимателни бидејќи продолжуваат обидите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Неколку американски институции објавија заедничко предупредување до гласачите, кои денеска излегоа на избори, да бидат внимателни бидејќи продолжуваат обидите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Казнениот завод со максимална сигурност во Флоренс во американската држава Коллоради, познат како ADX, е најчуван затвор во САД. Во него се наоѓаат најлошите и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Додека шефот на мексичката нарко-мафија Хаоакин Ел Чапо Гузман во самица го чека судењето, кое почнува оваа недела, неговата империја тешка милијарда долари и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Додека шефот на мексиканската нарко-мафија, Хоакин Ел Чапо Гузман во самица го чека судењето, кое почнува оваа недела, неговата империја тешка милијарди долари ...
  сите 19 | | | веќе видена