ФБ

  во

  Дваесет и пет годишниот Мостарец Ади Бебаниќ со своите пријатели на Фејсбук поделил порака која многумина оставила без зборови. „Во декември 2011 година светот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Те испративме денеска на вечното почивалиште ама те испративме прерано драг пријателе. Изгубивме човек кој го сакаше животот, изгубивме и експерт кој неуморно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Автопатот Скопје-Тетово-Гостивар, како мост кој нė спојува. На него патува автобус полн Македонци и Албанци, на автопат изграден од Македонци и Албанци, кој ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Иако мнозинството граѓани се солидаризираа на овој тежок ден за сите граѓани на Македонија, без разлика на верска, етничка или национална припадност, сепак, за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември“ и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Неизмерна благодарност до сите вас што ни се обративте за информација за дарување на крв во порака, не само од мене, туку и од името на цела болница, најмногу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември“ и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември" и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември“ и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември" и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември“ и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Младинскиот културен центар започнува нов проект наречен „Сирова култура“. Идејата е четири пати годишно, на крајот на секое тримесечие, на младите независни и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Шестмина повредени, од кои четворица во Градската општа болница „8 Септември“ и двајца на Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, ...
  сите 225 | | | веќе видена