Фатмир Бесими

  во

  Порталот Минарепорт јавува дека Зоран Заев и Али Ахмети се блиску до договор да го номинираат Оливер Спасовски за нивни консензуален кандидат на претстојните ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Брисел ги разгледува прашањата во кои се наведува можен конфликт на интереси во кој е инволвирана Делегацијата на Европската Унија во Македонија. Случајот се ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик претседателот на Владата ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик претседателот на Владата задолжен за економски ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Владата достави детален список до „ Плусинфо “, од сите сите 55 советници на премиерот Заев и нивните плати. Според претходните пресметки, советниците на Заев ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата достави детален список до „Плусинфо", од сите сите 55 советници на премиерот Заев и нивните плати.Според претходните пресметки, советниците на Заев ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Владата достави детален список до „ “, од сите сите 55 советници на премиерот Заев и нивните плати. Според претходните пресметки, советниците на Заев „тежат“ ...
  сите 10 | | | веќе видена