Европскиот

  во

  Соединетите Американски Држави презедоа нова „казнена“ мерка кон Косово поради одбивањето на барањето на Вашингтон за укинување на таксата од 100 отсто на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Дали интеграцијата во Европската Унија ќе го подобри македонското образование, ќе има ли построги закони за загадувањето и корупцијата, но и прашања за тоа ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Граѓанско Демократската Унија, Петар Колев, денеска се обрати пред учесниците на Самитот на Европските Конзервативци и Реформатори што се ...
  сите 21 | | | веќе видена

  „Преспанскиот договор“ беше постигнат преку тешки преговори и чувствителни отстапки, кои не беа ниту едноставни ниту лесни. Постигнувањето договор е значајно ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ќе бара одговорност од функционерите доколку од страна на сите надлежни институции се докаже дека имало вмешаност или влијание при ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ќе бара одговорност од функционерите доколку од страна на сите надлежни институции се докаже дека имало вмешаност или влијание при ...
  сите 63 | | | веќе видена

  На денешниот настан се одржа презентација на одделните фази и обука за подготовка за натпреварот, кој во организација на Македонската банкарска асоцијација, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  „Преспанскиот договор“ беше постигнат преку тешки преговори и чувствителни отстапки, кои не беа ниту едноставни ниту лесни. Постигнувањето договор е значајно ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Борбата против корупцијата и судирот на интереси е еден од главните предизвици во процесот на почнување преговори за членство во ЕУ, заклучија денеска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Борбата против корупцијата и судирот на интереси е еден од главните предизвици во процесот на почнување преговори за членство во ЕУ, заклучија денеска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Борбата против корупцијата и судирот на интереси е еден од главните предизвици во процесот на почнување преговори за членство во ЕУ, заклучија денеска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Борбата против корупцијата и судирот на интереси е еден од главните предизвици во процесот на почнување преговори за членство во ЕУ, заклучија денеска ...
  сите 26 | | | веќе видена