Европскиот

  во

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, придружен од градоначалникот на Скопје и атлетичарите од Атлетската федерација го поддржаа ултра – маратонецот Краси ...
  сите 28 | | | веќе видена

  По објавувањето на видео снимката на која се гледа како австрискиот вицеканцелар Хајнц-Кристијан Штрахе за бизнис услуга бара финансиски надомест од девојка ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Австрија ја потресува политички скандал откако синоќа беше објавена видео снимка на која се гледа како австрискиот вицеканцелар Хајнц-Кристијан Штрахе за ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски, градоначалникот на Скопје Петре Шилегов и атлетичари од Атлетската федерација го поддржаа ултра маратонецот Краси ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, придружен од градоначалникот на Скопје и атлетичарите од Атлетската федерација го поддржаа ултра – маратонецот Краси ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Австрискиот вицеканцелар Хајнц-Кристијан Штрахе денеска поднесе оставка на функцијата, откако синоќа беше објавена видео снимката на која се гледа како тој за ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Австрискиот вицеканцелар Хајнц-Кристијан Штрахе денеска поднесе оставка на функцијата, откако синоќа беше објавена видео снимката на која се гледа како тој за ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, придружен од градоначалникот на Скопје и атлетичарите од Атлетската федерација го поддржаа ултра – маратонецот Краси ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Австрискиот вицеканцелар Хајнц-Кристијан Штрахе денеска поднесе оставка на функцијата, откако синоќа беше објавена видео снимката на која се гледа како тој за ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски, градоначалникот на Скопје Петре Шилегов и атлетичари од Атлетската федерација го поддржаа ултра маратонецот Краси ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски, градоначалникот на Скопје Петре Шилегов и атлетичари од Атлетската федерација го поддржаа ултра маратонецот Краси ...
  сите 28 | | | веќе видена