Европскиот

  во

  - Американскиот амбасадор во Македонија Џес Бејли смета дека одлуката што македонските граѓани треба да ја донесат на референдум е многу важна и затоа се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Европската комисија ја предупреди Велика Британија дека има два месеца да отплати 2,7 милијарди евра европски приходи изгубени поради „немарноста“ на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Американскиот амбасадор во Македонија Џес Бејли смета дека одлуката што македонските граѓани треба да ја донесат на референдум е многу важна и затоа се надева ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Европската комисија ја предупреди Велика Британија дека има два месеца да отплати 2,7 милијарди евра европски приходи изгубени поради „немарноста“ на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Фондацијата „Отворено општество“ чиј што основач е милијардерот Џорџ Сорос, соопшти денес дека се поднесени тужби до Европскиот суд за човекови права и ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Европската комисија и испрати на Велика Британија „образложено мислење” кое претставува втор чекор во постпката за кршење на правата на Европската Унија, ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Европската комисија ја предупреди Велика Британија дека има два месеца да отплати 2,7 милијарди евра европски приходи изгубени поради „немарноста“ на ...
  сите 36 | | | веќе видена