Европскиот

  во

  Бегалец од Сомалија, кандидат на британскиот Зелените, поддржувач на каталонска независност моментно во затвор, трансродово лице од Полска, се дел од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во минатата година со диплома на додипломски студии на универзитетите во земјата се здобиле вкупно 7.698 лица, од нив диплома од државните универзитети добиле ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во минатата година со диплома на додипломски студии на универзитетите во земјата се здобиле вкупно 7698 лица, од нив диплома од државните универзитети добиле ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Жителите од ЕУ гласаат за новите пратеници во Европскиот Парламент, што треба да го исцрта курсот на Унијата во следните пет години Јужно од Копенхаген, два ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Во интервју за CNN, токму на вечерта пред европските избори, кога се претпоставува победа на националните партии во Европа, претседателот ...
  сите 2 | | | веќе видена