Европејците

  во

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц изјави дека ја поддржува идејата за размена на територии меѓу Србија и Косово, иако тоа е многу чувствителен проблем. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц изјави дека ја поддржува идејата за размена на територии меѓу Србија и Косово, иако тоа е многу чувствителен проблем. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц изјави дека ја поддржува идејата за размена на територии меѓу Србија и Косово, иако тоа е многу чувствителен проблем. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Девет од десет луѓе ширум светот секојдневно го дишат загадениот воздух, покажуваат податоците на Светската здравствена организација (СЗО). Тоа значи дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Европската еколошка агенција (ЕЕА) предупредува дека загадувањето на воздухот секоја година во Европа предизвикува речиси 500.000 случаи на прерана смрт. ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Девет од десет луѓе ширум светот секојдневно го дишат загадениот воздух, покажуваат податоците на Светската здравствена организација (СЗО). Тоа значи дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Девет од десет луѓе ширум светот секојдневно го дишат загадениот воздух, покажуваат податоците на Светската здравствена организација (СЗО). Тоа значи дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Девет од десет луѓе ширум светот секојдневно го дишат загадениот воздух, покажуваат податоците на Светската здравствена организација (СЗО). Тоа значи дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Девет од десет луѓе ширум светот секојдневно го дишат загадениот воздух, покажуваат податоците на Светската здравствена организација (СЗО). Тоа значи дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Девет од десет луѓе ширум светот секојдневно го дишат загадениот воздух, покажуваат податоците на Светската здравствена организација (СЗО). Тоа значи дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Доналд Трамп не сака да гледа возила на БМВ и Мерцедес на Петтата авенија во Њујорк. За да си ја исполни желбата тој изрече различни закани и понуди во рамките ...
  сите 15 | | | веќе видена