Европа ОБСЕ

  во

  Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, на денешната годишна прес-конференција изјави дека апелите на Европска Унија до Србија да избере помеѓу ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров на денешната годишна прес-конференција изјави дека апелите на Европска Унија до Србија да избере помеѓу ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Продолжува дебатата на релација премиер-претседател на држава,откако Илир Мета не ја потпиша уредбата по предлогот на премиерот Еди Рама, Косовецот Гент Цакај ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Продолжува дебатата на релација премиер-претседател на држава,откако Илир Мета не ја потпиша уредбата по предлогот на премиерот Еди Рама, Косовецот Гент Цакај ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Претседател Илир Мета го потпиша указот за именување на новите министри во Владата на премиерот Еди Рама, освен за Генц Цакај, кого Рама го предлага за нов шеф ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета го потпиша указот за именување на новите министри во Владата на премиерот Еди Рама, освен за Генц Цакај, кого Рама го предлага ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета го потпиша указот за именување на новите министри во Владата на премиерот Еди Рама, освен за Генц Цакај, кого Рама го предлага ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета го потпиша указот за именување на новите министри во Владата на премиерот Еди Рама, освен за Генц Цакај, кого Рама го предлага ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Големата бегалска криза со која се соочија балканските земји пред околу две години беше сериозен тест за властите на земјите од таканаречената балканска рута ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Пратениците го изгласаа новиот Закон за аудиовизуелни услуги. Поддршка доби и од власта и од опозицијата, а ниту еден не беше против. Се очекува да се обезбеди ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Собранието конечно го изгласа законот за аудиовизуелни услуги, откако 10 месеци беше закочен во собранието. Поддршка доби и од власта и од опозицијата, за него ...
  сите 4 | | | веќе видена