ЕВН

  во

  СВР Куманово поднесе кривични пријави за четворица жители на Куманово и кумановско. Поднесени се пријави против Е.И.(66) од село Слупчане, општина Липково, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Компанијата ГЕИНГ Инжинеринг, која е избрана на тендерот за изработка на инфраструктурен и основен проект деновиве интензивно работи на терен и ги прибира сите ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Компанијата ГЕИНГ Инжинеринг, која е избрана на тендерот за изработка на инфраструктурен и основен проект деновиве интензивно работи на терен и ги прибира сите ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Според информациите од Територијалната противпожарна единица Крива Паланка, над седумдесет отсто од вработените викендов, од 15 до 17 март биле мобилизирани, а ...
  сите 200 | | | веќе видена

  За време на викендот на подрачјето на општина Крива Паланка се случиле шест пожари, сите на отворен простор, а во истите опожарена е вкупна површина од околу ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Пожар во моментов е активен во Маркова Сушица, на патот од Марков манастир кон Добри дол. Командирот на Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје, ...
  сите 200 | | | веќе видена