Етиопија

  во

  Дерарту Тулу, првата црна африканска жена која освои Олимписки златен медал, беше назначена како привремен претседател на Атлетската Федерација на Етиопија, а ...
  | | веќе видена

  Поранешниот заменик шеф за разузнавање на Етиопија беше уапсен во склоп на истрагата по наводите за корупција и злоупотреби на човековите права од страна на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот заменик шеф за разузнавање на Етиопија беше уапсен во склоп на истрагата по наводите за корупција и злоупотреби на човековите права од страна на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поранешниот заменик шеф за разузнавање на Етиопија беше уапсен во склоп на истрагата по наводите за корупција и злоупотреби на човековите права од страна на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Православната црква денеска го одбележува споменот на Светиот маченик Арета Овој Свет маченик пострада за Христовата вера со уште над четири илјади христијани, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Македонија е меѓу 16-те држави од вкупно 197 потписнички на Парискиот договор за климата, кои во целост ги исполниле обврските. Ова го покажала студијата на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Македонија е меѓу 16-те држави од вкупно 197 потписнички на Парискиот договор за климата, кои во целост ги исполниле обврските од тој договор, покажуваат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонија е меѓу 16-те држави од вкупно 197 потписнички на Парискиот договор за климата, кои во целост ги исполниле обврските од тој договор, покажуваат ...
  сите 3 | | | веќе видена