Ерван

  во

  Новинската агенција Макфакс денеска во клубот на новинарите во Скопје во присуство на претставникот на ЕУ во Македонија Ерван Фуере, словенечкиот амбасадор ...
  | | веќе видена | слични

  Можностите, начините и важноста од исполнувањето на 8-те точки кои Европската комисија и ги испорача на Македонија во март оваа година ќе биде главна тема на ...
  | | веќе видена | слични

  Во Њујорк денеска се одржува нова рунда консултации за името.

  Вечерва, медијаторот Нимиц се среќава со македонскиот преговарач Димитров. На ...
  | | веќе видена | слични

  Евроамбасадорот во Македонија, Ерван Фуере и градоначалничката на општина Центар, Виолета Аларова потпишаа меморандум за соработка за реализација на заеднички ...
  | | веќе видена | слични

  Бројот на патниците во возовите се зголеми, но квалитетот на услугите се влоши. Од Велес со воз патуваат за 20 отсто повеќе граѓани во споредба со истиот ...
  | | веќе видена | слични

  Евроамбасадорот во Македонија, Ерван Фуере и градоначалничката на општина Центар, Виолета Аларова потпишаа меморандум за соработка за реализација на заеднички ...
  | | веќе видена | слични

  Според едни дипломати во Брисел, незадоволството на Грција од Фуере, кое трае долго, кулминирало по неговиот позитивен став за визната либерализација, а според ...
  | | веќе видена | слични