Ерван Фуере

  во

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, смета дека изјавата на Хан за подготвителната фаза на преговори, која беше насочена кон скептиците на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Нема голема надеж дека овој јуни земјата ќе добие зелено светло за отпочнување на преговори со ЕУ. Иако оптимизмот на владините функционери постои, слабостите ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Македонија се подалеку од влез во Европската Унија. Нова потврда дека Европскиот парламент нема намера да даде зелено светло за проширување е вчера објавената ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите противници на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере во изјава за МИА, вели дека е разочаран од компромисите што Европската Комисија ги прави со земјите ...
  сите 24 | | | веќе видена