Ерван

  во

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вчера во Охрид започна третата по ред регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за иднината“ со 30 учесници од ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права во Охрид ја одржува третата по ред Регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Вчера во Охрид започна третата по ред регионална школа за човекови права и помирување „Предизвикај го минатото – Реагирај за иднината“ со 30 учесници од ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Пендаровски и Заев во Брисел и Берлин го однесоа и внатрешниот политички багаж. Ветениот оптимизам од Унијата се заменува со реални прогнози. Евродипломатите ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Проекти за патна, железничка и енергетска инфраструктура во земјава денеска беа претставени од страна на владината делегација предводена од премиерот Зоран ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Делегација на Владата што ја сочинуваа заменик претседателот во владата задолжен за координација со економските ресори Кочо Анѓушев и министерот за финансии ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Проекти за патна, железничка и енергетска инфраструктура во земјава денеска беа претставени од страна на владината делегација предводена од премиерот Зоран ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Делегација на Владата што ја сочинуваа заменик претседателот во владата задолжен за координација со економските ресори Кочо Анѓушев и министерот за финансии ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Инфраструктурните проекти во патниот, железничкиот и енергетскиот сектор денеска беа претставени на инвестициски форум организиран од ЕБОР во Брисел. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија што ја сочинуваа заменик претседателот во владата задолжен за координација со економските ресори, Кочо Анѓушев и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Проекти за патна, железничка и енергетска инфраструктура во земјава денеска беа претставени од страна на владината делегација предводена од премиерот Зоран ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Проекти за патна, железничка и енергетска инфраструктура во земјава денеска беа претставени од страна на владината делегација предводена од премиерот Зоран ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Проекти за патна, железничка и енергетска инфраструктура во земјава денеска беа претставени од страна на владината делегација предводена од премиерот Зоран ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Делегација на Владата што ја сочинуваа заменик претседателот во владата задолжен за координација со економските ресори Кочо Анѓушев и министерот за финансии ...
  сите 25 | | | веќе видена