Ермира

  во

  Мајка на дете со аутизам сподели позитивно, и според неа, невообичаено искуство од Ургентната клиника во Скопје. Нејзиното дете си ја повредило главата, а ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Врз основа на демант и барање на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, се извинуваме и го повлекуваме текстот „Кривична пријава од 2003: Шилегов обвинет за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата од генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски, да се вклучам како советник во неговиот тим кој ќе има задача да го ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градоначалник на Град Скопје Петре Шилегов во 2003 година добил кривична пријава за обид за силување од лицето Ермира од Гостивар.Како што стои во пријавата, ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Градоначалник на Град Скопје Петре Шилегов во 2003 година добил кривична пријава за обид за силување од лицето Ермира од Гостивар. Како што стои во пријавата, ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Претседателот на Државната изборна комисија Оливер Деркоски и неговите соработници денеска ја посетија Општинската изборна комисија во Дебар, каде што од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Проширување на активностите на локално ниво и примена на родово одговорното буџетирање во сите 80 општини, најави министерот за локална самоуправа Сухејл ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Проширување на активностите на локално ниво и примена на родово одговорното буџетирање во сите 80 општини, најави министерот за локална самоуправа Сухејл ...
  сите 31 | | | веќе видена