Ерменија

  во

  Според единечниот Биланс на успех, во периодот јануари – март, продажбите достигнуваат 2.101.073.373 денари, што е за 14% повеќе во споредба со истиот период ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во првиот квартал годинава компанијата „Алкалоид“ забалежа раст од 23 проценти на консолидираниот извоз и од 19 проценти на консолидираната нето добивка, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „А лкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 23%, раст на консолидираната нето добивка од 19%, инвестиции во износ од 194 милиони денари и 55 нови ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во првиот квартал годинава компанијата „Алкалоид“ забалежа раст од 23 проценти на консолидираниот извоз и од 19 проценти на консолидираната нето добивка, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Македонскиот и регионалне фарамцевстски гигант „Алкалоид АД“ забележа раст на консолидираниот извоз од 23 осто, раст на консолидираната нето добивка од 19 ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот ...
  сите 26 | | | веќе видена