ЕПП

  во

  Европскиот парламент денеска ја објави третата и последна проекција на кого ќе му припаднат седиштата во следниот парламентарен состав, врз основа на примероци ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европскиот парламент денеска ја објави третата и последна проекција на кого ќе му припаднат седиштата во следниот парламентарен состав, врз основа на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европскиот парламент денеска ја објави третата и последна проекција на кого ќе му припаднат седиштата во следниот парламентарен состав, врз основа на примероци ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европскиот парламент денеска ја објави третата и последна проекција на кого ќе му припаднат седиштата во следниот парламентарен состав, врз основа на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европскиот парламент денеска ја објави третата и последна проекција на кого ќе му припаднат седиштата во следниот парламентарен состав, врз основа на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европскиот парламент денеска ја објави третата и последна проекција на кого ќе му припаднат седиштата во следниот парламентарен состав, врз основа на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа“ бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен“ и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа” бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен” и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа“ бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен“ и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  – Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа“ бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен“ и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за магазинот „Политико Европа" бара идниот претседател на Европската комисија да биде „непристрасен" и да даде ...
  сите 17 | | | веќе видена

  По минатонеделното неделно интервју со Стево Пендаровски, РСЕ на македонски изминатиов викенд објави интервјуа и со другите двајца кандидати за претстојните ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Од чиста љубопитност отворивме да видиме кого следи на facebook бившиот премиер на Република Македонија, Никола Груевски. Груевски следи: Здрава бременост, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска во Милано ќе одржи прес-конференција на која ќе ги повика националистичките ...
  сите 22 | | | веќе видена