Епл

  во

  Образовниот систем во Финска е глобално познат. Повеќе од една деценија Финска е еден од врвните изведувачи во Програмата за меѓународна оценка на учениците ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бју Роуз е британска тинејџерка која заработува стотици илјади фунти давајќи им имиња на децата на други луѓе. Сѐ почнало 2016 година, кога Бју имала 16 години ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Откако во 2016 со родителите заминала на пат во Кина , еден од пријателите на семејството , ја замолил девојката да смисли британско име за неговото новородено ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Бју Роуз е британска тинејџерка која заработува стотици илјади фунти давајќи им имиња на децата на други луѓе. Сѐ почнало 2016 година, кога Бју имала 16 години ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Откако се официјализираше купувањето на имотот на „21 Сенчри Фокс“, „Дизни“ од„само голема ѕверка“ (како што напиша престижниот Њу Јорк Тајмс), во средата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  „Нептун" е најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа во Македонија на производи од бела техника, апарати за домаќинство, телевизори, компјутери, лаптопи, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Европскиот пазар на канабис до 2028 година ќе има вредност од 123 милијарди евра, предвидуваат аналитичарите, што е дупло повеќе од ланските приходи на „Епл“ ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Последните податоци на Народната банка за септември 2018 година покажуваат дека од вкупниот број трансакции реализирани со кредитни трансфери или приближно пет ...
  сите 7 | | | веќе видена