Емилија

  во

  Антикорупционерите ќе ги истражуваат вработувањата и унапредувањата на роднините на пратеничката Мира Стојчевски, кој стана позната како Мира Дизел откако ...
  | | веќе видена | слични

  Антикорупциската комисија отвори постапка по допрен глас за проверка на 18 вработувања на роднини на актуелни функционери од власта. Ќе се проверуваат сите ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија отвори постапка по допрен глас за проверка на 18 вработувања на роднини на актуелни функционери од власта. Ќе се проверуваат сите ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Ќе се истражуваат вработувањата и унапредувањата на роднините на пратеничката Мира Стојчевски, кој стана позната како Мира Дизел откако јавнсота дозна за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Антикорупционерите на втората седница објавија имињата на 18 роднини на функционери и пратеници кои беа вработени во државните институции и претпријатија, а ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Антикорупциска комисија ги објави имињата на 18 роднини на јавни функционери за кој се поведува постапка за тоа како се вработени, беше објавено на втората ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија ќе ги проверува вработувањата на роднините на пратениците и другите функционери за кои изминатиов период имаше обвинувања за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  По година и половина од работата, Влада се соочува со бројни обвинувања за непотизам откако во јавноста се обелоденија информациите за повеќе вработени членови ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Пишува: м-р Емилија Локвенец Овластувањата на Врховниот суд да издава интерпретативни сфаќања за важни правни прашања, создавани in abstracto, е познат само во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Новинарот Фуркан Салиу од тв21 на премиерот Зоран Заев и му прочита листа на вработени луѓе блиски на функционери од коалицијата на власт -Синот и братот на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Вечерва премиерот Зоран Заев го слушаше долгото прашање на новинарот, кој не пропушти да ги наброи сите имиња што вработија свои луѓе. Потоа одговараше. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Вработувањето на децата и блиските роднини на пратениците и функционерите од власта на атрактивни работни места во државните инстутиции за и повеќе од ...
  сите 97 | | | веќе видена