Елизабета Канческа Милевска

  во

  По протестите пред домовите на Арнаудов, Мукоски и Василевски, „Македонија-блокира“ предводена од Јанко Бачев и Филип Петровски денес ќе протестираат пред ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања со 9 гласови „за“ и пет „против“ го утврди и четвртиот и последен нацрт-амандман (36) на Уставот, за уставните измени ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Независната пратеничка Нола Исмајлоска Старова вели дека во Грција е дискутабилно спомнувањето на македонски народ, и според неа добро е што Договорот ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Во Собранието денеска продолжи расправата на Комисијата за уставни прашања на чиј дневен ред е последниот, односно четвртиот предлог-амандман што произлезе од ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Координаторката на независната пратеничка група од ВМРО ДПМНЕ и коалицијата, Елизабета Канческа- Милевска го повика премиерот да и подаде рака на опозицијата и ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Независната пратеничка Нола Исмајлоска Старова вели дека во Грција е дискутабилно спомнувањето на македонски народ, и според неа добро е што Договорот ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Независната пратеничка Елизабета Канческа Милевска и порача на власта дека треба да се обиде да постигне консензус по прашањет на промена на Уставот. – Владата ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Во Собранието денеска продолжи расправата на Комисијата за уставни прашања на чиј дневен ред е последниот, односно четвртиот предлог-амандман што произлезе од ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за уставни прашања ја почна расправата за четвртиот и последен нацрт-амандман, односно за амандманот 36 со кој се предлага да се замени ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Сите што предложија и гласаа за пристапување кон измена на Уставот со цел прoмена на името на државата и идентитетот на нацијата се соочуваат со долгогодишни ...
  сите 7 | | | веќе видена