Елена

  во

  Доколку забележите дека детето носи ист број облека цела година или е најниско меѓу своите врсници, веднаш обратете се кај лекар. Забавениот раст на децата ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поради ненавремено дијагностицирање и времето поминато на листата за чекање, некои деца не го примаат хормонот за раст, и покрај правото на лекување ,тие се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поради ненавремено дијагностицирање и времето поминато на листата за чекање, некои деца не го примаат хормонот за раст, и покрај правото на лекување ,тие се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Елена Гошева е поранешен ПЕНЗИОНИРАН член на Советот на јавни обвинители и екс претседателка на Уставен суд(од 2013 до 2016г), а сега судијка. Родена е 1948 во ...
  | | веќе видена | слични

  Халкбанк АД Скопје, следејќи ги трендовите во банкарските услуги како една од најактивните и брзорастечки банки во секторот, во партнерски однос со компанијата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општетство и администрација, Дамјан Манчевски, денеска на прес-конференција ги повика вработените во јавниот сектор да пријават ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Уставните судии расчистија една голема владина лага. Владата демек води кампања за европска Македонија, но судиите ги отфрлија ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Уставен ја отфрли иницијативата за неуставност и незаконитост на референдумот закажан за 30 септември. Седуммина од судиите не гледаат прекршување на уставните ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Прилеп го доби вториот дневен центар во Македонија за деца со церебрална парализа каде ќе бидат згрижени 50-тина лица, по половина во смена, а кои тука ќе ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Наместо правна аргументација и правни факти денес судиите се распослаа со апологетство кон власта и се надминаа себе си во улогата на политички бранители на ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Во организација на движењето против хендикеп „Полио Плус“, денеска во просториите на прилепското средно економско училиште „Кузман Јосифоски-Питу“ во Прилеп, ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Нема пречки за одржување на референдумот на 30 септември. Уставниот суд со седум гласови за и двајца против ја отфрли иницијативата со која се бараше стопирање ...
  сите 29 | | | веќе видена