ЕЛЕМ

  во

  Иако референдумот биде неуспешен, ќе се продолжи со негово имплементирање. И на крајот немате никаква гаранција дека договорот ќе помине во грчкиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Иако референдумот биде неуспешен, ќе се продолжи со негово имплементирање. И на крајот немате никаква гаранција дека договорот ќе помине во грчкиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Поради струен удар на 110-киловолтен далновод, попладнево без напојување со електрична енергија останаа дел од постројките во РЕК Битола, меѓу кои и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Изложувачи од 20 држави се претставуваат на Вториот меѓународен саем на патенти, пронајдоци, иновации и нови технологии „Иновамак 2018“ што почна денеска во во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во соопштениеѕо испратено од РЕК се вели: Денес, во 12:13 часот заради струен удар на 110 киловолтен далновод, без напојување со електрична енергија останаа ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Изложувачи од 20 држави се очекува да се претстават на Вториот меѓународен саем на патенти, пронајдоци, иновации и нови технологии „Иновамак 2018“ што ќе се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изложувачи од 20 држави се очекува да се претстават на Вториот меѓународен саем на патенти, пронајдоци, иновации и нови технологии „Иновамак 2018“ што ќе се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изложувачи од 20 држави се очекува да се претстават на Вториот меѓународен саем на патенти, пронајдоци, иновации и нови технологии „Иновамак 2018“ што ќе се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изложувачи од 20 држави се очекува да се претстават на Вториот меѓународен саем на патенти, пронајдоци, иновации и нови технологии „Иновамак 2018“ што ќе се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Тендер за избор на универзален снабдувач со електрична енергија за домаќинствата ќе објави денеска Владата на кој ќе може се доставуваат понуди до 3 декември ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Објавен е тендерот за избор на универзален снабдувач на струја, кој од март следната година треба да ги снабдува домаќинствата со електрична енергија. На ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Денеска на електронскиот систем за јавни набавки објавен е јавниот оглас и тендерската документација за избор на универзален снабдувач со електрична енергија, ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Владата денес објави тендер за избор на универзален снабдувач на струја за домаќинствата. На тендерот може да учествуваат сите 28 домашни лиценцирани ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Наместо на меѓународен тендер, Владата на домашна аукција ќе го бара универзалниот снабдувач кој од март наредната година ќе треба да ги снабдува домаќинствата ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Распишан тендерот за избор на универзален снабдувач на електрична енергија. Право на учество имаат само домашни компании, бидејќи меѓународните ја немаат ...
  сите 67 | | | веќе видена