Еквадор

  во

  Поради катастрофалната ситуација, сѐ поголем број граѓани ја напуштаат Венецуела. Соседните земји се соочени со проблеми во медицинското згрижување на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Голем стап – така претседателот Рузвелт ја нарече империјалистичка политика на САД кон Латинска Америка, што беше во зародиш. Тој ја употреби оваа фраза од ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Голем стап – така претседателот Рузвелт ја нарече империјалистичката политика на САД кон Латинска Америка, која беше во зародиш. Тој ја употреби оваа фраза од ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Документот на Пентагон од 248 страни од 2008-ма година, кој го потпишале генералот Џорџ Кејси и Џојс Моров, помошник на тогашниот американски министер за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Против осуммина албански државјани во Германија е покренато обвинение поради шверц во земјата на околу 1,8 тони кокаин при разработена мрежа на шверц на дрога ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Против осуммина албански државјани во Германија е покренато обвинение поради шверц во земјата на околу 1,8 тони кокаин при разработена мрежа на шверц на дрога ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Против осуммина албански државјани во Германија е покренато обвинение поради шверц во земјата на околу 1,8 тони кокаин при разработена мрежа на шверц на дрога ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Против осуммина албански државјани во Германија е покренато обвинение поради шверц во земјата на околу 1,8 тони кокаин при разработена мрежа на шверц на дрога ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Против осуммина албански државјани во Германија е покренато обвинение поради шверц во земјата на околу 1,8 тони кокаин при разработена мрежа на шверц на дрога ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Европските и латиноамериканските земји коишто учествуваат во четвртокот во уругвајската престолнина Монтевидео на првиот состанок на ткн контактна група за ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Група европски и јужноамерикански земји ќе се сретнат во уругвајската престолнина Монтевидео за да бараат нови избори во Венецуела, во обид да се реши ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Европските и латиноамериканските земји денеска се собираа во уругвајскиот град Монтевидео, за да побараат нови избори во Венецуела во обид да се реши се ...
  сите 119 | | | веќе видена