Екстра

    во

    Растот на нафтата на светските пазари е во вис а тоа влијае и врз одликата на македонските дистрибутери кои секој понеделник одредуваат цени на бензините и на ...
    сите 101 | | | веќе видена

    Македонците минатата година не штеделе на сувомесни производи. Официјалните податоци од ЦРМ покажуваат дека во 2018 година сме козумирале месни, сувомесни ...
    сите 2 | | | веќе видена