Економскиот

  во

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, оствари средба со делегацијата на Министерството за одбрана на Република Словенија, предводена од ...
  сите 45 | | | веќе видена

   Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, оствари средба со делегацијата на Министерството за одбрана на Република Словенија, предводена од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска прими делегација на Министерството за одбрана на Република Словенија, предводена од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, оствари средба со делегацијата на Министерството за одбрана на Република Словенија, предводена од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, оствари средба со делегацијата на Министерството за одбрана на Република Словенија, предводена од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска прими делегација на Министерството за одбрана на Република Словенија, предводена од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Амбасадата на Република Словенија е именувана од страна на НАТО за точка за контакт во претстојниот финален процес на зачленувањето на Република Македонија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос, кој ќе почне на 22 јануари и ќе трае до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат околу ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос, кој ќе почне на 22 јануари и ќе трае до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат околу ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Подготовките за Светскиот економски форум во Давос кој ќе започне на 22-ри јануари и ќе трае се до петок, 25 јануари, а на кој се проценува дека ќе учествуваат ...
  сите 42 | | | веќе видена