Економски

  во

  Македонија има законски решенија за управување со отпад и заштита на животната средина, но само на хартија, а најголем проблем за инвеститорите се митото и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Зголемувањето на просечната плата од 8,1 отсто последните две години е во голема, економијата се движи во добар правец. Успешните економски политики на Владата ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ продолжувааат да даваат реални, видливи резултати што ја движат економијата и обезбедуваат повеќе ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската сесија во Виена, како и ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската сесија во Виена, како и ...
  сите 89 | | | веќе видена

  [freetext] Томас Хендрик Илвес архитектот на дигитализацијата на Естонија “Од страна на јавноста, првично имаше некој скептицизам, но еден од клучните принципи ...
  | | веќе видена

  Најновата иранска подморница „Фатех“ и разурнувачот „Саханда“ се приклучија на големата воена вежба во Оманскиот залив со назив „Велаиат 97“. Пловилата ќе ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Растот на просечната плата од 8,1 отсто е најголем раст во последните девет години, економијата се движи во добар правецУспешните економски политики на Владата ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Една од клучните потреби на универзитетското образование за новинарите е да се воведат повеќе практични лекции од искусни професионални новинари, а од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската сесија во Виена, како и ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Скопје, 23 февруари 2019 Растот на просечната плата од 8,1 отсто е најголем раст во последните девет години, економијата се движи во добар правец Успешните ...
  сите 80 | | | веќе видена

  „Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ продолжувааат да даваат реални, видливи резултати што ја движат економијата и обезбедуваат повеќе ...
  сите 80 | | | веќе видена