ЕИБ

  во

  Повеќе од 75 говорници, врвни имиња од глобалниот бизнис, над 2500 посетитиели присуствуваат на седмото дводневно издание на Самитот Македонија2025. Лидерите ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателката на Сојузот на стопански комори, Данела Арсовска, во панел-сесијата посветена на тема: „Развој на ЈИЕ: Инвестиции, трговија и перспективи“ во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателката на Сојузот на стопански комори, Данела Арсовска во панел сесијата посветена на тема: „Развој на ЈИЕ: Инвестиции, трговија и перспективи“ во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателката на Сојузот на стопански комори, Данела Арсовска, во панел-сесијата посветена на тема: „Развој на ЈИЕ: Инвестиции, трговија и перспективи“ во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Предаден во употреба новиот водоснабдителен систем за Гевгелија, преку кој на гевгеличани им се обезбедуваат дополнителни количини квалитетна вода за пиење. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Геостратешките позиционирања во однос на снабдувањето со енергенси и натаму се отворени во однос на тоа кој ќе преовладува во регионот, особено кога зборуваме ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столбови: економски раст, реформи, услужни ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Република Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столба, и тоа економски раст, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столбови: економски раст, реформи, услужни ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Република Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столбови, и тоа економски раст, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Република Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столба, и тоа економски раст, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Република Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столба, и тоа економски раст, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столбови: економски раст, реформи, услужни ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столбови: економски раст, реформи, услужни ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Со намалување на политичката неизвесност во Република Македонија се олеснува имплементацијата на планираните реформи во петте столба, и тоа економски раст, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Општините мора да работат на проекти во текот на зимскиот период за целосно да бидат подготвени за старт на новата градежна сезона, во март следната година, и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Општините мора да работат на проекти во текот на зимскиот период за целосно да бидат подготвени за старт на новата градежна сезона, во март следната година, и ...
  сите 12 | | | веќе видена