Егзит

  во

  Продукција можеби помодерна и пораскошна од Евросонг, а единствените аудио-визуелни системи, шоу кое за прв пат кај нас ќе го обедини живиот ТВ-пренос и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Хрватскиот фестивал „Си стар“ (Sea Star) во своето најмоќно издание досега, годинава ќе ги претстави пред публиката своите адути во неколку бранови, во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Промените кои се неопходни за да фатиме чекор со европските стандарди се толку длабоки и сеопфатни, би рекол дури драматични, што бараат широк национален ...
  | | веќе видена

  Денеска сме на точно половина пат од изминатиот до следниот „Егзит“, а сѐ уште актуелниот носител на титулата најдобар европски фестивал следниот собир под ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Нови Сад во Србија и Задар во Хрватска се најдоа на листата со светски градови што мора да ги посетите во 2019 година, според веб-страницата за туризам „Лонли ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Нови Сад во Србија и Задар во Хрватска се најдоа на листата на светски градови кои мора да ги посетите во 2019 година, според веб-страницата за туризам „Лонли ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Нови Сад во Србија и Задар во Хрватска се најдоа на листата на светски градови кои мора да ги посетите во 2019 година, според веб-страницата за туризам „Лонли ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Нови Сад во Србија и Задар во Хрватска се најдоа на листата на светски градови кои мора да ги посетите во 2019 година, според веб-страницата за туризам „Лонли ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во пресрет на празниците, „Егзит“ ја започна големата новогодишна акција, во која со купување на влезница за фестивалот „Егзит“ по промотивната цена од 3.580 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Руралното не е ново. Руралното не е статично. Руралното не исчезнува. (...) Руралното е мноштво и е динамично, може да е поврзано или одделно од географијата, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Секое лето „Егзит“ е местото за музички аџилак на публиката од сите краеви на светот, а судејќи по никогаш пораната продажба и незабележаниот интерес досега, ...
  сите 5 | | | веќе видена