Едвард Сноуден

  во

  Европскиот суд за човекови права денеска пресуди дека Велика Британија ги прекршила правата на граѓаните со масовното прислушување на нивните телефонски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Европскиот суд за човекови права денеска пресуди дека Велика Британија ги прекршила правата на граѓаните со масовното прислушување на нивните телефонски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Извор: MИА Јутарњи лист – Загреб Повеќе од 50 години Британецот Гери Хедер бил убеден дека Земјата е топка. Потоа, во август 2015 година, во својот дом во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Заборавете на Виена и Берлин, бидејќи во Европа има ново гневно шпионско гнездо – Брисел. Сомнежите меѓу претставниците на Европската унија, дека Велика ...
  сите 7 | | | веќе видена