Единствениот

  во

  Репрезентацијата на Босна и Херцеговина ќе биде единствениот претставник на поранешна Југославија во следниот циклус од елитната Лига А од Лигата на нациите на ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Филмот “250 скалила“, снимен по идеја на Живко Здравкоски, поранешен македонски активен спортски новинар, кој повеќе од две децении е дописник на најстарите ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владата ги објави висините на платите на премиерот, замениците на премиерот и на министрите. Според податоците, највисока плата во Владата зема министерот за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Амбасадата на САД во Приштина, по денешното гласање на Генералното собрание на Интерпол против зачленувањето на Косово во организацијата смета дека таквиот ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Амбасадата на САД во Приштина, по денешното гласање на Генералното собрание на Интерпол против зачленувањето на Косово во организацијата смета дека таквиот ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Филмот „250 скалила“ снимен по идеја на поранешниот македонски спортски новинар, Живко Здравкоски е единствениот кој доби две награди на „Светското првенство ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Признание за најдобар актер на 11. фестивал „Репасаж“ во српскиот град Уб доби кавадарчанецот Диме Коцевски за улога во претставата „Пасивно пушење“ на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Филмот „250 Скалила“, снимен по идеја на Живко Здравкоски, е единствениот филм доби две награди во конкуренција на 167-те филма кои беа прикажани на 36. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Амбасадата на САД во Приштина, по денешното гласање на Генералното собрание на Интерпол против зачленувањето на Косово во организацијата смета дека таквиот ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Амбасадата на САД во Приштина, по денешното гласање на Генералното собрание на Интерпол против зачленувањето на Косово во организацијата смета дека таквиот ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Академијата реагирала до Владата дека спогодбата од Мала Преспа не е правосилна без потпис на указот од страна на претседателот на државата и нејзино ...
  сите 5 | | | веќе видена