ЕБРД

  во

  Во периодот од 18 до 20 март 2019 година, во Сараево, Босна и Херцеговина, ќе се одржи првата Конференција на тема: „Дигитализација на општеството во Босна и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Марија Бошковска Јанковски директор на Централен регистар Многу скоро ќе стартува Регионалниот портал на бизнис регистри (Business and Financial Data Exchange ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Владата соопшти дека ќе финансира компании кои ќе користат струја од сончева енергија, а за возврат ќе добијат државно земјиште. „Идејата е да се изградат 200 ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Новата владина мерка за поддршка во користењето на сончевата енергија, овозможена со новиот Закон за енергетика, на прес-конференција, беше претставена од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Новата владина мерка за поддршка во користењето на сончевата енергија, овозможена со новиот Закон за енергетика, на прес-конференција, беше претставена од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Владата ќе финансира 200 мегавати фотоволтаични електрани, согласно новата владина мерка за поддршка за поддршка во користењето на сончевата енергија, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  На денешниот прес на кој беше претставена владина мерка за поддршка во користењето на сончевата енергија, овозможена со новиот Закон за енергетика, министерот ...
  сите 35 | | | веќе видена