ЕБОР

  во

  Нема доцнење во изградбата на патишата. Работите сега само се интензивираат. Најголем дел од овие инфраструктурни проекти се финансирани со пари од меѓународни ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, извршија увид во реконструкцијата на oбиколницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, извршија увид во реконструкцијата на oбиколницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, извршија увид во реконструкцијата на oбиколницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, извршија увид во реконструкцијата на oбиколницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, извршија увид во реконструкцијата на oбиколницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  ЕБОР ќе насочи една третина од своите инвестиции во Србија во зелената економија Директор на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) за Србија и Западен ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Шпаркасе Банка Ве поканува да бидете дел од настанот „Унапредување на енергетската ефикасност во домаќинствата“ кој ќе се одржи на 24 септември во Хотел Вила ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Наместо од октомври по новиот автопат Миладиновци-Штип ќе се вози од ноември. Пролонгирањето е минимално поради врнежите и проблемите на терен што сега се ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Сто триесет милиони евра евтини кредити од ЕИБ и ЕБОР им стојат на располагање на малите и средните претпријатија. Кредитната линија од ЕБОР веќе е достапна, а ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Сто триесет милиони евра евтини кредити од ЕИБ и ЕБОР им стојат на располагање на малите и средните претпријатија. Кредитната линија од ЕБОР веќе е достапна, а ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Сто триесет милиони евра евтини кредити од ЕИБ и ЕБОР им стојат на располагање на малите и средните претпријатија. Кредитната линија од ЕБОР веќе е достапна, а ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Сто триесет милиони евра евтини кредити од ЕИБ и ЕБОР им стојат на располагање на малите и средните претпријатија. Кредитната линија од ЕБОР веќе е достапна, а ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Сто триесет милиони евра евтини кредити од ЕИБ и ЕБОР им стојат на располагање на малите и средните претпријатија. Кредитната линија од ЕБОР веќе е достапна, а ...
  сите 21 | | | веќе видена