ДЗС

  во

  По дојава од страна на МВР вчера во 8.45 часот е пронајдено неексплодирано убојно средство, што е извадено при ископ на земја зад старата Железничка станица од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  По дојава од страна на МВР вчера во 08:45 часот е пронајдено неексплодирано убојно средство, што е извадено при ископ на земја зад старата Железничка станица ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Подрачната единица на Дирекцијата за заштита и спасување од Крива Паланка ги сподели препораките за граѓаните од повисоките предели и сите граѓани кои се ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Подрачната единица на Дирекцијата за заштита и спасување од Крива Паланка ги сподели препораките за граѓаните од повисоките предели и сите граѓани кои се ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) препорачуваат да не се тргнува на пат со неисправно возило и без соодветна зимска опрема, возилото да има доволно ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) по неколку часовна работа го исчисти од снег патот кон дебарското село Горно Косоврасти. Расчистувањето на патот, како ...
  сите 26 | | | веќе видена