Движењето

  во

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека ја поддржува идејата на неговиот заменик, вицепремиерот Беџет Пацоли за заедничка средба на целиот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека ја поддржува идејата на неговиот заменик, вицепремиерот Беџет Пацоли за заедничка средба на целиот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Партиите од парламентарното мнозинство почнаа преговори за кандидат за Претседател, но не откриваат детали. По средбата со премиерот Зоран Заев, претседателот ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека ја поддржува идејата на неговиот заменик, вицепремиерот Беџет Пацоли за заедничка средба на целиот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај ја поддржува идејата на неговиот заменик, вицепремиерот Беџет Пацоли за заедничка средба на целиот политички спектар во ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Американскиот разурнувач „Доналд Кук“ се наоѓа во теснецот Дарданели и го почна својот пат кон Црното море, соопшти прес-службата на американската Шеста флота. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека ја поддржува идејата на неговиот заменик, вицепремиерот Беџет Пацоли за заедничка средба на целиот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека ја поддржува идејата на неговиот заменик, вицепремиерот Беџет Пацоли за заедничка средба на целиот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  За да се намалат трошоците за трговија и да се зголеми ефикасноста на транспортот, Министерството за финансии во име на Владата ќе склучи договор за заем со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерството за финансии ќе земе заем од Светска банка во износ од 26,2 милиони евра, со кои треба да се воведе едношалтерски систем и модернизација на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пишува: Џулиа Ебнер за Гардијан Организираните мрежи на теории на заговори покренаа отворена информациска војна низ Европа. Во центарот на ова се наоѓа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  За да се намалат трошоците за трговија и да се зголеми ефикасноста на транспортот, Министерството за финансии во име на Владата ќе склучи договор за заем со ...
  сите 14 | | | веќе видена