Две

  во

  За дваесет и две години, колку што Македонија ја поседува лиценцата за избор за Мис на Македонија за Мис на светот, на светскиот избор за убавина сме испратиле ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Децата да се возат во детско седиште во автомобилите е задолжителна обврска веќе три години, но родителите бавно ја прифаќаат практиката да ги врзуваат децата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Нејзината животна приказна беше полна со интригантни детали, големи успеси и преголеми пресврти. И тогаш Катарина Оксенберг ја доживеа најголемата драма што ја ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Единственото мултиетничко училиште во Охрид со минимални услови за стекнување основно образование. Училиштето Братство Единство сеуште има кров со азбестни ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Ватикан го прифати барањето на еден индиски бискуп привремено да биде ослободен од должноста затоа што е под истрага под обвинение дека силувал калуѓерка. Во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Бразил не дозволува во земјата да се внесе повеќе од 2 400 долари во кеш , а синот на диктаторот кај себе имал 1,5 милиони долари и две торби полни со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Платите на вработените ќе пораснат, а текстилните компании ќе станат поконкуретни. Работодавачите од оваа индустрија сметаат дека со замрзнувањето на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Ватикан го прифати барањето на еден индиски бискуп привремено да биде ослободен од должноста затоа што е под истрага под обвинение дека силувал калуѓерка.Во ...
  сите 26 | | | веќе видена